sâmbătă, 26 februarie 2011

El Internado La Laguna Negra

El Internado
Distribuţia:
Luis Merlo (Héctor de la Vega)
Natalia Millán (Elsa Fernández Campos)
Marta Torné (María Almagro)
Martín Rivas (Marcos Novoa Pazos)
Ana de Armas (Carolina Leal Solís)
Raúl Fernández (Fermín de Pablo)
Yon González (Iván Noiret León)
Elena Furiase (Victoria Martínez González)
Pedro Civera (Camilo Calvo de la Horadada)
Carlota García (Paula Novoa Pazos


Acţiunea acestui misterios serial are loc într-o şcoală internat situată în mijlocul unei păduri înfricoşătoare, complet izolată de restul lumii. Frumoasa, dar sălbatica Maria (Marta Torné), care tocmai a evadat dintr-un spital de nebuni, soseşte aici pentru a lucra ca femeie de serviciu, însă din prima secundă simţi că are un secret adânc şi că urmăreşte ceva... Treptat, ea devine un intrus în relaţia dintre carismaticul director, Hector, şi iubita lui calculată, Elza.

Acţiunea începe în septembrie când internatul se însufleţeşte de elevii de gimnaziu şi de adolescenţi. Facem cunoştinţă cu Marcos (Martín Rivas) şi cu povestea lui emoţionantă, acesta fiind un adolescent care a trebuit să se maturizeze forţat după dispariţia părinţilor lui, iar acum trebuie să aibă grijă de sora lui mai mică, Paula (Carlota Garcia) care încă nu ştie că părinţii lor au murit.

Chiar din primele zile de şcoală mult îndrăgitul, deşi un pic ursuzul profesor de istorie Alfonso dispare iar un mic grup de adolescenţi, Carolina, Victoria, Ivan, Cayetano şi Roque, obsedaţi de aventură, se pun pe investigat.

În Internatul/El Internado, atmosfera este înăbuşitoare, lămpile pâlpâie, uşile se trântesc din senin iar noaptea, umbrele se strecoară pe coridoare... şi din pădure cineva stă tot timpul la pândă...798706l.jpg" />

EL INTERNADO -TADAS LAS PERSONAJES




Emblema internatului La Laguna Negra



acesta - ivan un baiat curajos, neinfricat, care este dornic sa incerce ceva nou, niciodata nu da inapoi si este un tip foarte dragut si interligent.











Personajele din internat care vor sa dezlege misterul si nu se tem de nimic in viata. Ei au invatat lucruri noi din aceasta experienta.












                                               CAROLINA LEAL
Misterul din jurul şcolii internatul Laguna Neagra, a învăluit viaţa Carolinei. Sa dovedit întotdeauna utilitatea şi de data aceasta nu mai puţin. Spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu prietena ei Vicky, ea nu ezită să intre în gura leului şi să acţioneze pe cont propriu, astfel pentru a rezolva misterul şi de a-l ajuta pe Marcos pentru a descoperi locul unde au stat părinţilor lor.










joi, 24 februarie 2011

you kiss

YOUR KISS


Doar iubirea n-are margini
Fiindca se naste odata cu mine
Si moare odata cu tine
Iar cand tu plangi
Planf si eu
Pentru ca numai amandoi
Tinandu-ne de mana
Vom trece impreuna
Prin sabie si foc
Prin dragoste,noroc,
Prin ochiuri de lumina
Sau bolti de intuneric
Si din tot ce-avem amandoi
Iubirea ne va fi mereu
Speranta si suspinul
Dorinta si destinul
Sufletul tau si sufletul meu
Impreuna.




Azi-noapte a fost lună plină.
I-am sărutat razele,
Era toată o lumină,
Toată, mai puţin buzele.

Buzele erau de un negru pal
Şi nu aveau nici urmă de contur,
Un negru simplu, chiar banal,
Pată neagră pe-o lună plină. Dur!

N-am întrebat luna ce s-a întâmplat.
Dar, azi te-am văzut, ţi-am sărutat razele.
Erai toată un cer înnorat,
Toată, mai puţin buzele…

marți, 22 februarie 2011

H2O Just add watter


H2O Just add watter
Rikki, Cleo si Emma sunt trei prietene foarte bune care traiesc pe plajele insorite din Gold Coast . Viata lor este plina de distractii, dar si de probleme obisnuite ale varstei, la fel ca oricarei alte fete ... pana intr-o zicand, ajungand intr-o rota ascunsa de pe misterioasa insula Makko, fetele sunt atinse de razele vrajite ale lunii pline. Odata intoarse acasa , viata lor ia o intorsatura neasteptata :ele descopera pe rand ca , in contact cu apa , se transforma in sirene.



Mai mult , fiecare dintre ele detine o putere speciala pe care, treptat, reuseste s-o controleze.Viata de sirena nu e deloc usoara, mai ales cand sunt atat de multi cei care vor sa le afle taina pe care o tin ascunsa. Dar datorita prieteniei puternice care le leaga si ajutorul lor de nadejde-Lewis-fetele reusesc sa-si pastreze secretul nedezvaluit.


CLEO

Este ofata destul de timida , care roseste usor, dar este mai tot timpul cu zambetul pe buze. Desii ii este frica de unele lucruri, cum ar fii apa, prietenele sale ii sunt mereu alaturi pentru a o ajuta sa-si depeseasca temerile. Dupa noaptea cu luna plina de pe insula makko, Cleo constata cu uimire, in timp ce facea baie , ca i-a crescut o coada imensa. Datorita unor intamplari neobisnuite, ea afla ca poate da apei orice forma si , mai tarziu , cand puterile celor 3 sirene cresc , ca poate controla vantul si poate determina aparitia fultunii

Nume real: Claire Holt
Data nasterii: 1988 (19 ani)
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: albastru
Culoarea parului: blond




RIKKI

Este cea mai indrazneata si mai rebele dintre cele 3 fete , mereu dornica sa incerce lucruri noi. A descoperit ca este sirena in momentul in care a fost udata de o stropitoare in timp ce se plimba . Puterea ei consta in faptul ca poate incalzi apa , iar ulterior Rikki descopera ca poate crea foc.
Nume real: Cariba Heine
Alias: Beba, Cari
Data nasterii: 01 Octombrie 1988 (19 ani)
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Africa de Sud
Status marital: necasatorita
Mama: Samanda Heine
Tatal: Gather Heine
Inaltime: 1,66m
Greutate: 68kg
Dimensiuni: 84-60-82
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: cititul



EMMA

Este o fire atletica si ambitioasa care isi duce intotdeauna planurile la indeplinire. Pusa in diferite situatii , ea actioneaza cu foarte mare intelepciune si se dovedeste a fi o persoana de incredere . Emma isi da seama de faptul ca este diferita din momentul in care merge sa innoate si se transforma in sirena. Puterea ei speciala ii da posibilitatea de a raci si de a ingheta apa si, mai tarziu , de a starni viscolul.

Nume real: Claire Holt
Data nasterii: 1988 (19 ani)
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: albastru
Culoarea parului: blond



CLEO




RIKKI


EMMA




INFORMATII DESPRE SERIAL
Serialul este difuzat în România pe Disney Channel şi este dublat în limba română. Este difuzat de asemenea în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă, Australia, Mexic, Spania, Rusia, Germania, Ungaria , Polonia, şi alte ţări.
H2O - Adaugă apă este un serial de televiziune australian pentru copii care a fost filmat pe Gold Cost (Coasta de Aur), dar scenele de la şcoală au fost filmate la colegiul Somerset, din Sydney. A fost difuzat pentru prima dată pe Network Ten în Australia, iar acum se difuzează pe Disney Channel, Nickelodeon UK, Cartoon Network şi alte canale în peste 100 de ţări. În serial este vorba despre trei adolescente: Cleo, Emma si Rikki care se confruntă cu problemele obişnuite ale adolescenţei şi cu încă una, ceva mai complicată: sunt sirene şi au puteri asupra apei.
Personaje principale
Caracter Actrita Seria întâi Seria a doua Debut
Emma Gilbert Claire Holt 26 episoade 25 episoade "Metamorphosis"
Emma este o fire atletica si ambitioasa care isi duce intotdeauna planurile la indeplinire.Pusa indiferite situatii,ea actioneaza cu foarte mare inteleptiune si se dovedeste a fi o persoana de incredere Emma isi da seama ca este diferita in momentul in care se duce sa inoate si se transforma in sirena. Puterea ei speciala ii da posibilitatea de a raci si de a ingheta apa si, mai tarziu, de a starnii viscolul.Desi are uneori tendinta de a-i domina pe cei din jur,in cele din urma afectiunea pentru prietenele ei este mai puternica decat propiile ambitii.
Holt nu a apărut în episodul "Codul Gracie, partea 1", dar este văzută într-o retrospectivă. Holt va fi in sezonul 3 intr-un singur episod , de asemenea a filmat filmul horror Messengers 2: Scarecrow '
Caracter Actrita Seria intai Seria a doua Seria a treia Debut
Cleo Sertori Phoebe Tonkin 26 episoade 26 episoade 26 episoade "Metamorphosis"
Cleo este o fata destul de timida,dar este mereu cu zambetul pe buze.Desi ii este frica de anumite lucruri cumar fi apa, prietenele sale ii sunt alaturi mereu .Dupa noaptea cu luna plina ea constata cu uimire,in timp ce face baie ,ca i-a crescut o coada imensa.Ea afla ca poate da apei orice forma si, mai tarziu poate cotrola vantul si poate determina aparitia furtunii.
Character Actrita Seria intai Seria a doua Seria a treia Debut
Rikki Chadwick Cariba Heine 26 episoade 26 episoade 26 episoade "Metamorphosis"
Rikki este cea mai indrazneata fata din grup,mereu dornica sa descopere lucruri noi.A descoperit ca este sirena in momentul In care a fost udata de o stropitoare in timp ce se plimba in park. Puterea ei consta in fierberea apeisi ulterior descopera ca poate crea foc. Datorita personalitatii ei, Rikki intra mereu in bucluc,dar are mereu prezenta de spirit si inteligenta necesara,precum si doua prietene bune.
Caracter Actrita Seria a treia Debut
Bella Indiana Evans 26 episoade The Awakening
Ea este o cântăreaţă, şi a devenit sirenă de la vârsta de noua ani , intr-o pestera din Irlanda.Apare abia in sezonul 3 cand le intalneste pe Rikki si Cleo,se indragosteste de Will,baiatul nou si ii spune adevarul despre ea.Ii spune ca este singura sirena,Will afland de Rikki si Cleo mai tarziu intr-un accident,fiind salvat de Rikki.Ii spune sa stea departe de ea cand isi da seama ca o place doar pentru faptul ca este sirena. Dar pana la urma Will a ajuns sa o iubeasca cu adevarat pe Bella.
Caracter Actor Seria intai Seria a doua Seria a treia Debut
Lewis McCartney Angus McLaren 26 episoade 26 episoade 13 episoade "Metamorphosis"
Lewis este cel mai bun prieten al fetelor.El este primul care afla de adevarata identitate a fetelor.Datorita acestei prietenii si cu ajutorul lui Lewis, fetele reusesc sa-si pastreze secretul.Este iubitul lui Cleo.In sezonul 2 o intalneste pe Charlotte,dar renunta la ea cand afla ca vrea sa le distruga pe fete.In sezonul 3 primeste o bursa,dar nu pleaca datorita lui Cleo.
[modificare]Personaje secundare
Caracter Actor Seria intai Seria a doua Seria a treia Debut
Zane Bennett Burgess Abernethy 20 episoade 7 episoade 24 episoade "Metamorphosis"
Zane este un baiat bogat si rasfatat.El le creeaza fetelor multe probleme printre care ,el vrea sa decopere cine sau ce creatura misterioasa a marii l-a salvat. El afla secretul fetelor la sfarsitul seriei intai,apoi devenind iubitul lu Rikki.In sezonul 3 se desparte de ea si vrea sa dezvaluie secretele Insulei Mako.
Caracter Actor Seria a treia Debut
Will Benjamen Luke Mitchell 26 episoade "The Awakening"
Will este un scufundator profesionist.Intr-o seara de luna plina el dezlantuie o forta de necontrolat "apa",acest lucru da peste cap puterile fetelor.El este iubitul lui Bella.El descopera ca Bella este sirena in timp ce inota dupa ea.Acum el incearca sa afle tot adevarul despre insula Mako.Este aproape omorat de Zane la un concurs,aproape inecandu-se,dar este salvat de Rikki,indragostindu-se de ea.Mai tarziu cade in bazinul cu luna.Nu se transforma in "sirena" dar primeste niste puteri incredibile.
Caracter Actor Seria intai Debut
Ash Craig Horner 10 episoade "Riding for a Fall"
Ash este un instructor de echitatie care ajunge in final sa conduca Juice Net Cafe si printre care iubitul Emmei.El vede niste lucruri ciudate de cand o cunoaste pe Emma dar nu le intelege. In final Emma ii spune adevarul.
Caracter Actrita Series one Debut
Louise Chatham Christine Amor 10 episodes "Party Girls"
Miss Chatham a fost in tinerete o sirena.Acum le arata fetelor cum sa se descurce cu noua identitate ,ea le povesteste ce s-a intamplat in trecut intre ea,Julia si Grace.
Caracter Actor Seria a doua Debut
Max Hamilton Martin Vaughan 4 episoade "The Gracie Code (Part 1)"
Max ,in tinerete, afla despre Louise,Julia si Grace ca sunt sirene.El incearca sa afle care a fost cauza,dar Grace,fosta lui iubita ,nu este de acord cu experimentele pe care le face pe Julia si Louise. El o pierde pe Grace, iar acum vrea sa-l ajute pe Lewis cu cercetarile despre Insula Mako si sa nu o piarda pe Cleo.
Caracter Actrita Seria a doua Debut
Charlotte Watsford Brittany Byrnes 24 episodes "Fire and Ice"
Ea este nepoata lui Grace .Cand era mica, Grace ii povestea despre mari si sirene.Ea se indragosteste de Lewis, iubitul lui Cleo,si ajung intr-un fel impreuna.Ea descopera o legatura dintre bunica ei si fetele,asa ca face cercetari. Descopera ca bunica ei a fost sirena si ca povestile pe care i le spunea erau adevarate. La fel, descopera ca Rikki,Emma si Cleo sunt sirene. Charlotte face cercetari si afla ca bunica ei a avut un iubit, pe Max, si acesta ii spune Secretul Sirenelor. Ea devine sirena si in final pierde puterile datorita victoriei fetelor si a Lunii Pline de 50 de ani

mesaje de trimis pe messenger




daca cnva iti da buz inseamna ca vrea sa te sarute dal mai departe si vezi cate buzz-uri primesti..scz d mass.




trimite la toata lista ta si afla ce cadou ar vrea cineva de la tine: 1)O imbratisare 2)Un sarut 3)Sa fim impreuna. 4)O noapte cu tine. ... ... 5)Iubirea ta




Cn te iubeste te CAUTA ! Cine te vrea ITI SPUNE .. ...... ! cui ii estedor de tine TE SUNA ! cine nu NU FACE NEMEC




vezi cum te considera lumea..¦…¦…..1dulce…..2scumpic/a..¦..3frumos/a.¦…4inger…¦…¦…5Fotomodel…¦… 6De gasca…. 7De treaba….¦…. 8Te consider ca o sora/frate…¦…. .….¦…… 9Te ubesc>>>




trimite acest mass la toti din lista si afla cum vrea sa te sarute 1 pe buze 2 pe gura 3 pe gat 4 pe burta 5 pe spate 6 de neuitat 7 romantic 8 pe obraz 9 cu limbutza in guritza





inaite de a citi mesajul te rog sa ti pui o dorinta ..daca trimiti acest mesaj la toata lista ti se va indeplini 3 ore... daca il ignori maine la ora asta ti se va intampla ceva rau ai grija ce faci cu el





ce vrei de la mn??? 1)un pupic..... 2) pe mine .... 3) prietenia mea .... 4) o imbratisare ..... 5 ) un sarut lung....... 6) sa ma vezi....... 7) sa fim impreuna ... 8) sa ne plimbam....... 9) sa ma cunosti mai bine...... 10) sa ne impacam ..... 11) sa ma schimb.....






Ce parere ai despre mine?? (sincer)
1.Nu te cunosc
2.Nu ma intereseaza persoana ta.
3.Ai reprezentat ceva pt mine
4.Reprezinti ceva pt mine....
5.Te urasc
6.Lasa figurile
7.M-am saturat de tine
8.Prezenta ta ma lasa rece
9.Te iubesc
10.Tin la tine ca un prieten
11.Esti de treaba
12.As vrea sa fim mai mult decat amici
13.Tin la tine mai mult ca la un prieten..
14.Vreau sa ne combinam.
15.Daca nu as avea prieten m-as combina cu tine
16.Vreau sa ne combinam...astept ras





qm faci dragoste:Berbec - Usor
Rac - placut excitant sensual super mult satisfacator
Taur - Dureros
Gemenii - mult si bine
Leu - satisfacator
Balanta - putin
Fecioara - cel mai bn,cu multa experienta
Scorpion - Disperat de viata
Sagetator - pasional si cu tandrete
Capricorn - putin...
Varsator - tandru
Pesti - prost




ochi cabrui sunt blanzi si de dragoste flamanzi chiar daca rad sau sunt tacuti te indeamna sa-i saruti dai mai departe daca ai ochi caprui




Cat ti la mn? ....... 1% 2% 3% 4% 5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% 12% 13% 14% 15% 16% 17% 18% 19% 20% 21% 22% 23% 24% 25% 26% 27% 28% 29% 30% 31% 32% 33% 34% 35% 36% 37% 38% 39% 40% 41% 42% 43% 44% 45% 46% 47% 48% 49% 50% 51% 52% 53% 54% 55% 56% 57% 58% 59% 60% 61% 62% 63% 64% 65% 66% 67% 68% 69% 70% 71% 72% 73% 74 % 75% 76% 77 % 78% 79% 80% 81% 82% 83% 84% 85% 86% 87% 88% 89% 90% 91% 92% 93% 94% 95% 96% 98% 99% 100%....RASPUNS OBLIGATORIU..............




ma iubesti?
a)te mai gandesti.. b)da.... c)nu......... d)putin .....
e)probabil......





Cum ma Crezy!:)
1)simpatik
2)dragutza
3)cool
4)de treaba

5)rautacioasa
6)bombonik
7)tupeistha
8)indrazneatza
9)jmekera
10)dulcik




cand ma vezi c ai vrea sa faci ???
1) sa ma injuri
2) sa ma batzi
3) sa fugi d mine
4) sa ma imbratisezi
5) sa ma saruti
7) doar sa ma saluti




ce ti-ai dori de la mine ??
1)un pupic
2)pe mine
3)prietenia mea/prietena mea
4)o imbratzisare
5)o felicitare
6)un parfum
7)un pahar de suc
8)un sarut lunggg
9)sa ma vezi
10)sa fim impreuna
11)sa ne plimbam
12)sa ma cunosti mai bn.
13)sa ne impacam
14)sa ma schimb
15)sa te




Da mai departe si vezi ce parere au ceilalti despre tine..

1.frumos[a]

2.dragutz[a]

3.minunat[a]

4.te iubesc

5.te sarut

6.bun[a]

7.esti ceea ce mi-am dorit

8.fac ce vreau din u

9.nebun[a]

10.astept iubire

11.esti o persoana sooper

12.esti printre cele mai deosebite persoane pe care le-am cunoscut shi p care le
cunosc

13.esti un exemplu pt ceilalti

14.daca nu te-as fi cunoscut,viatza mea ar fii mult mai urata

15.esti o persoana importanta in viatza mea

16.arati destool de bene pt varsta ta

17cool..arati

18.sunt indragostit de u pana
peste cap

19.esti tot ce mi-am dorit

20.te iubesc

21.te detest

22.esti fitzoasa






CE CREZI DESPRE MINE (SINCER)?
1MA IUBESTI?
2VREI SA FI CU MINE?
3CREZI CA ARAT BINE?
4M-AI PUPA?
5SA FIM AMICI!
TRIMITE-L MAI DEPARTE; L-AM PRIMIT SI EU .DA RASPUNSUL REPEDE, LA URGENTA!!!!!!!!!




trimite acest mass tuturor din lista ta
1.te iubesk
2.te urask
3.as vrea sa umblam
4.as vrea sa ma ierti.
5.te vreau langa mine
6.as vrea sa te uit dar nu pot
7as vrea o poza cu tn
8.as vrea un sarut de la tine
9.as vrea sa ne impacam

  • 10.as vrea sa sa fim doar prieteni





…………..█▒▒▒▒▒▒▒▒▒ t admir!!! 20% ██▒▒▒▒▒▒▒▒ t plac 30% ███▒▒▒▒▒▒▒ tzin la tn 40% ████▒▒▒▒▒▒ t iubesc 50% █████▒▒▒▒▒ mi-e dor d tn 60% ██████▒▒▒▒ imi place cum aratzi 70% ███████▒▒▒ imi vei lipsi 80% ████████▒▒ t voi astepta 90% █████████▒ t ador 100% ██████████ te iubesc la nebunie… –> mass astept plssssss raspuns OBLIGATORIU




Cum saruta fiecare zodie:………………..BERBEC= usor ……………………TAUR= delicios ……………..GEMENI= foarte excitant ………………RAC=exotic ……………………….LEU=super-erotic ………….FECIOARA= lung ………..BALANTA= excitant …………SCORPION= demonic …… ….SAGETATOR= elegant ………CAPRICORN= cuceritor ……..VARSATOR=foarte foarte dulche ………………. PESTI=senzual............Daka cnv iti da buzz inseamna k vrea sa t sarute,da-l mai departe si vezi kte buzz-uri primesti :)











Dak iubesti pe cinecva care ii incepe numele cu uramatarele litere buzz (si cu ce litere) A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,L,M,N,O,P,R,S,T,U,V





7:37 AM 1/6 EvElina... T.: Lupta interioara (cu sine) Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane. Si ii spunea asa: Exista in fiecare dintre noi doi lupi. Lupul Raului. El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul.. Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea. Dupa o clipa de gandire nepotelul il intreaba: ''Bunicule si care lup castiga?'' La care batranul ii raspunde simplu: 'Cel pe care il hranesti' )




Dacă primeşti acest mesaj înseamnă k eşti o persoană iubită.....trimite acest mesaj in 4 min. la toţi din lista ta şi mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in dragoste...





Da mai departe si afla ce litera primesti :
A-sunt indragostit de tine
B doresc sa te vad
C doresc sa te intalnesc in curand
D te iubesc foarte mult
E te iubesc dar nu-ti spun
F sunt gelos
G vreau sa scap de tine
H esti rea
I imi place zambetul tau
J vreu sa te vad in vis
K imi esti simpatica
L te iubesc enorm
N nu ne vom mai certa
O te urasc..
P vreu sa-ti spun cuvinte
R te iubesc
S imi place cum ma privesti
T sufar pentru u.... mass ras obligatoriu)




da mai departe si vei afla ce vor altii de la tine: 1 sarut ...2 sa ma uiti..... 3 sa ma lasi in pace .......4 multe.......... 5 ce nas vrea?... 6 sa stau cu tine ....7 sa ma ierti...... 8 sa nu ma mai inseli........ 9 sa-mi spui te iubesc ......10 te iubesc enorm ...........11 nu team iubit niciodata .......12 esti dragutz/a ..........13 imi place de tine....... 14 esti o ratat/a ........15 sa fim prieteni/ne.......... 16 sa te cunosc mai bine .........17 ce ai cu mine? ............18 nu te suport 19.......... pleaca din viata mea .......20 te simpatizez....... 21 vreau..... ceva romantic ........22 te plac......23 sa nu ne certam ........24 sa-mi dai ignor......... 25 te iubesc ...