sâmbătă, 26 februarie 2011

El Internado La Laguna Negra

El Internado
Distribuţia:
Luis Merlo (Héctor de la Vega)
Natalia Millán (Elsa Fernández Campos)
Marta Torné (María Almagro)
Martín Rivas (Marcos Novoa Pazos)
Ana de Armas (Carolina Leal Solís)
Raúl Fernández (Fermín de Pablo)
Yon González (Iván Noiret León)
Elena Furiase (Victoria Martínez González)
Pedro Civera (Camilo Calvo de la Horadada)
Carlota García (Paula Novoa Pazos


Acţiunea acestui misterios serial are loc într-o şcoală internat situată în mijlocul unei păduri înfricoşătoare, complet izolată de restul lumii. Frumoasa, dar sălbatica Maria (Marta Torné), care tocmai a evadat dintr-un spital de nebuni, soseşte aici pentru a lucra ca femeie de serviciu, însă din prima secundă simţi că are un secret adânc şi că urmăreşte ceva... Treptat, ea devine un intrus în relaţia dintre carismaticul director, Hector, şi iubita lui calculată, Elza.

Acţiunea începe în septembrie când internatul se însufleţeşte de elevii de gimnaziu şi de adolescenţi. Facem cunoştinţă cu Marcos (Martín Rivas) şi cu povestea lui emoţionantă, acesta fiind un adolescent care a trebuit să se maturizeze forţat după dispariţia părinţilor lui, iar acum trebuie să aibă grijă de sora lui mai mică, Paula (Carlota Garcia) care încă nu ştie că părinţii lor au murit.

Chiar din primele zile de şcoală mult îndrăgitul, deşi un pic ursuzul profesor de istorie Alfonso dispare iar un mic grup de adolescenţi, Carolina, Victoria, Ivan, Cayetano şi Roque, obsedaţi de aventură, se pun pe investigat.

În Internatul/El Internado, atmosfera este înăbuşitoare, lămpile pâlpâie, uşile se trântesc din senin iar noaptea, umbrele se strecoară pe coridoare... şi din pădure cineva stă tot timpul la pândă...798706l.jpg" />

EL INTERNADO -TADAS LAS PERSONAJES




Emblema internatului La Laguna Negra



acesta - ivan un baiat curajos, neinfricat, care este dornic sa incerce ceva nou, niciodata nu da inapoi si este un tip foarte dragut si interligent.











Personajele din internat care vor sa dezlege misterul si nu se tem de nimic in viata. Ei au invatat lucruri noi din aceasta experienta.












                                               CAROLINA LEAL
Misterul din jurul şcolii internatul Laguna Neagra, a învăluit viaţa Carolinei. Sa dovedit întotdeauna utilitatea şi de data aceasta nu mai puţin. Spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu prietena ei Vicky, ea nu ezită să intre în gura leului şi să acţioneze pe cont propriu, astfel pentru a rezolva misterul şi de a-l ajuta pe Marcos pentru a descoperi locul unde au stat părinţilor lor.










Un comentariu:

  1. Buna:)
    Ai fii interesata daca as pune linkuri catre sezoanele cu episoade in limba romana?:)
    adrian_petre@ymail.com - pe mess

    RăspundețiȘtergere